STAGIAIR(E) ACA CONTENT MANAGEMENT

De afdeling


De afdeling Ajax Coaching Academy (ACA) is een dynamische afdeling binnen Ajax die verantwoordelijk is voor het delen en promoten van de Ajax opleidingsvisie. Het doel is om nationale en internationale partners, coaches, trainers en spelers te inspireren en om wereldleider te worden in het opleiden van deze doelgroepen. Dit doen we door online en offline voetbalinhoudelijke kennis aan te bieden.

Wat ga je doen?
 

Je gaat onze afdeling ondersteunen in het optimaal managen van de content over onze on- en offline kanalen. Enerzijds procesmatig in het plannen en managen van de content op onze marketingkanalen zoals socials en de ACA website. Daarnaast ondersteun je waar mogelijk in het creatieve proces rond de creatie van content. Denk daarbij aan creëren, bewerken en editen van foto- en videocontent.

Welk type persoon zoeken wij en wat neem jij mee?
 

Je bent een enthousiaste en gedreven stagiaire(e). Als meewerk stagiair ontwikkel je de kennis en vaardigheden op het gebied van de Ajax-methodologie, organiseren en coördineren rondom alle activiteiten. Daarbij werk je procesmatig en heb je een creatieve blik op hoe de ACA zich presenteert over de verschillende kanalen. Tenslotte ben je gedisciplineerd en werk je nauwkeurig in het bewerken en onderhouden van de content.

Als grootste club van Nederland zijn wij het aan onze stand verplicht om altijd voor het beste te gaan. Het is voor ons belangrijk dat je affiniteit hebt met onze club, onze stad en het lef hebt om conventies te doorbreken. Oftewel: je bent iemand met een frisse blik, die anders en ondernemend durft te denken. Met gevoel voor klasse en succes. Wat neem jij verder mee:

 • Beschikt over HBO of universitair werk- en denkniveau, richting Media, Communicatie, Marketing
 • Kan op een creatieve en sterke manier ondersteunen in het tot leven brengen van content
 • Skills op het gebied van video editing en het designen van visuals is een pré
 • Kan zelfstandig werkzaamheden uitvoeren
 • Gevoel voor cijfermatig werk om te analyseren hoe de content op onze kanalen scoort
 • Bereidheid om te werken in de weekenden en avonduren
 • Kan goed werken in teamverband
 • Is stressbestendig en flexibel
 • Beheersing van Microsoft Office programma’s
 • Je beheert processen, agenda en deadlines strak
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
Wat hebben wij je te bieden?
 

Een veelzijdige fulltime meewerkstage in een sportieve en inspirerende omgeving waar iedere dag anders is. De mogelijkheid om deels op ons sportcomplex de Toekomst en deels thuis te werken. Een unieke kans om te werken binnen de grootste voetbalclub van Nederland, met ruimte voor eigen ideeën en inbreng.

De start van de stageperiode is bij voorkeur vanaf augustus 2022 voor de duur van één seizoen (zes maanden zijn bespreekbaar).

Heb je interesse?


Denk je dat jij onze kandidaat bent en voldoe je aan het gevraagde profiel dan kun je reageren door op de knop 'solliciteren' te klikken. Vul je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe. Het heeft geen zin om te reageren op deze functie wanneer je niet aan de gestelde eisen voldoet.

 

Functietitel

Stagiair(e) ACA I Content Management

    

 

Afdeling

Ajax Coaching Academy

    

 

Locatie

Sportcomplex de Toekomst

    

 

Opleidingsniveau

HBO/WO

 

 

Social