STAGIAIR(E) IT

Wat ga je doen?
 

We zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) met minimaal Hbo-niveau die het leuk vindt om diverse facetten van het IT-vak te leren. Tijdens je stage leer je hoe de afdeling ICT binnen Ajax werkt. Je leert technische wensen van collega’s om te zetten in bruikbare oplossingen.

Tijdens jouw stage ga je het IT-team ondersteunen in de breedste zin van het woord je gaat meelopen met de team leden om de processen beter te leren kennen. Brengt deze in kaart en doet aanbevelingen tot optimalisatie.

Profiel
 

Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT Beheer. Je vindt het leuk om met mensen te werken en hebt goede ideeën over hoe IT-beheer uitgevoerd zou moeten worden.

Wat neem je mee?
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je volgt een relevante opleiding op het gebied van ICT
  • Je hebt ICT-kennis
  • Je hebt Proceskennis, zowel Agile als ITIL
  • Kennis van MS Azure en Microsoft 365 is een pre.
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je hebt een enthousiaste en dienstverlenende instelling
  • Je hebt een flexibele en leergierige werkmentaliteit
Wat hebben wij je te bieden?
 

Een veelzijdige fulltime meewerkstage in een sportieve, maatschappelijke en inspirerende omgeving waar iedere dag anders is! Onze standplaats is de Johan Cruijff ArenA als kantoor. Een unieke kans om te werken binnen de grootste voetbalclub van Nederland, met ruimte voor eigen ideeën en inbreng.

De voorkeur voor de start van de stage is september 2022 voor de duur van minimaal zes maanden. 

Heb je interesse?


Denk je dat jij onze kandidaat bent en voldoe je aan het gevraagde profiel dan kun je reageren door op de knop 'solliciteren' te klikken. Vul je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe. Het heeft geen zin om te reageren op deze functie wanneer je niet aan de gestelde eisen voldoet.

 

 

Functietitel

Stagiair(e) IT

    

 

Afdeling

Digital & IT

    

 

Locatie

Johan Cruijff ArenA

    

 

Opleiding

HBO

 

 

Social