STAGIAIR(E) GRAFISCH VORMGEVER

De afdeling
 

Je komt te werken op de Design-afdeling van Ajax. Dit is het kloppend hart als het gaat om alle grafische uitingen die vanuit Ajax gemaakt worden. De afdeling Design staat centraal in de organisatie en krijgt opdrachten vanuit alle afdelingen binnen Ajax. Wij zorgen er samen voor dat fans niet alleen op het veld maar ook naast het veld trots kunnen zijn op de club. Hierbij staan we vaak in contact met andere afdelingen en denken we ook in de conceptfase met hen mee.

Wat ga je doen?
 

Wij hebben ontwikkeling niet alleen op het veld, maar ook op kantoor hoog in het vaandel staan, dus verwacht directe begeleiding van meerdere professionals op het gebied van marketing, communicatie en design. Daarbij betrekken zij je ook bij het bedenken van concepten en het draaien van producties voor verschillende activaties. Diezelfde professionals zijn nooit uitgeleerd en vinden het daarom een vereiste dat jij hen ook inspireert. Kortom, je hebt ontzettend veel talent en een buitengewone kijk op zaken, maar bent ook bescheiden genoeg om keihard te werken en te blijven leren. Je bent goed, maar nergens te goed voor.

Een onderdeel van de stage kan zijn dat je tijdens wedstijddagen het mediateam ondersteund bij het creeren van content.

Wie ben jij en wat neem jij mee?


Een grafisch vormgever in opleiding die bekend is met het werken binnen een huisstijl. Iemand die zulke kaders zelfs kan gebruiken om origineel te zijn en te verrassen. Dit geldt voor voor zowel on- als offline. Denk aan onze socials, website en drukwerk voor verschillende doeleinde. Hierbij houd je uiteraard rekening met wie wij zijn en waar we voor staan. Oftewel; je bent Ajacied en weet waar Ajacieden van houden. Verder neem jij mee:

 • Je volgt een opleiding MBO (niveau 3 of 4) of HBO op het gebied van grafisch vormgeven of multimedia design (of iets soortgelijks)
 • Je kunt goed overweg met de welbekende Adobe-programma’s (Photoshop, InDesign, Illustrator etc.)
 • Je bent in staat om verder te denken dan je eigen vakgebied
 • Je bent leergierig en toont initiatief
 • Wat jij maakt moet op z’n minst origineel zijn
 • Je bent niet alleen creatief, maar ook commercieel ingesteld
 • Je bent bekend met de verschillende kansen die zowel online als offline communicatiemiddelen te bieden hebben
 • Je beschikt over een interessant portfolio en hebt relatief veel ervaring voor iemand van jouw leeftijd
 • Bekend met - niet beperkt tot - de sportwereld

Pre's: 

 • Je kunt overweg met een camera
 • Je beheerst de Nederlandse taal bovengemiddeld goed
 • Je kunt jezelf in woord en geschrift goed uiten in het Engels
Wat wij je te bieden hebben
 

Een veelzijdige fulltime meewerkstage in een sportieve, maatschappelijke en inspirerende omgeving waar iedere dag anders is! Onze standplaats is de Johan Cruijff ArenA als kantoor. Een unieke kans om te werken binnen de grootste voetbalclub van Nederland, met ruimte voor eigen ideeën en inbreng.

Onze voorkeur heeft om de stage per augustus 2022 te starten voor de duur van minimaal vijf á zes maanden. 

Heb je interesse?


Denk je dat jij onze kandidaat bent en voldoe je aan het gevraagde profiel dan kun je reageren door op de knop 'solliciteren' te klikken. Vul je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe. Het heeft geen zin om te reageren op deze functie wanneer je niet aan de gestelde eisen voldoet.

 

Functietitel

Stagiair(e) Grafisch Vormgever

    

 

Afdeling

Marketing I Design

    

 

Locatie

Johan Cruijff ArenA

    

 

Opleidingsniveau

MBO/HBO

 

 

Social